Turismo rural en Mallorca

Extres

mens sana in corpore sano

El luxe és la ubicació, just a la vora del mar i rodejat de 70 hectàrees de pinar verge, la finca s’Estalella és patrimoni mediambiental de la illa de Mallorca. Entenem el ser humà com un tot, holístic, on la pau mental es troba relacionada a uns hàbits de vida saludables. El nostre millor consell: gaudeixi de la finca, de la mar, de la natura, de la tranquil·litat, mimi el cos i la ment.

Així i tot, si vostè o els seus fills volen fer activitats i viure experiències. Tenim una àmplia oferta de experiències, activitats, consells, lloguers…per fer de la seva estància a Mallorca inoblidable.

Bio Shopping List

“Que el menjar sigui la seva medicina” (Hipócrates)

Segons la nostra filosofia de respecte al medi ambient i al amor per la puresa, vos oferim productes de temporada, 100% ecològics i d’una gran qualitat. Sucoses fruites i verdures de temporada, oli d’oliva d’oliveres mil·lenàries, iogurts i formatges de les nostres ovelles vos faran gaudir.

 

 PDF Productos Son Canaves 2017

Paneres artesanals

Hi ha a la seva disposició paneres de productes mallorquins, exclusius per a que els gaudeixin els clients d’uns pocs agroturismes de l’illa. Productes seleccionats de les produccions de petits agricultors ecològics mallorquins. Les paneres són un regal singular per la seva família i amics.

PDF Productos Mallorca 2017

Experiències nàutiques

La Finca s’Estalella té un acord de col·laboració amb el Club Nàutic s’Estanyol i altres empreses de la zona, per oferir-li la possibilitat de realitzar diverses activitats relacionades amb el mar i la natura.

  • Lloguer per dies o hores de kayaks, windsurf, paddle surf… gaudeixi veient la sortida o la posta del sol en kayak.
  • Cursos de vela pels més petits.

Club náutico s’Estanyol 

  • Xàrters: Faci una sortida en veler o llanxa i conegui els precioses raconets de la costa sud de Mallorca

Serapis 

  • Excursions a Cabrera: Conegui el Parc Natural de la Illa de Cabrera, un lloc únic. Sortides diàries des de la Colònia de Sant Jordi.

Excursiones Cabrera

 

Esports d’aventures

Descobreixi Mallorca aventurera amb nosaltres, treballem amb una empresa local que ofereix activitats adequades per totes les edats i nivells: Senderisme, Barranquisme, Espeleologia, Coasteering i coves marines, així com Team Building i esdeveniments per incentivar grups.

 

Experience Mallorca

Lloguer de bicicletes

La costa sud de Mallorca és ideal per les passejades en bicicleta. Llogui bicicletes i gaudeixi de les rutes ciclistes del sud de Mallorca. Les bicicletes de muntanya són ideals pels passejos per dins la finca s’Estalella.

 

Curro bikes

Wellness y retiros

Cuidi el seu cos. Oferim experiències corporals, com massatges relaxants o terapèutics, meditacions guiades, sessions de ioga, ajurveda…i molt més. Si vol organitzar un retir espiritual o una estància per a grups el nostre agroturisme és el lloc ideal. S’Estalella és un lloc màgic per un retir espiritual, pel seu entorn, natura i energia.

 

Experiències culinàries i visita a la nostra finca agrícola de Son Cànaves

Guiat pel nostre expert en cuina mallorquina i espanyola vos convidem a conèixer i aprendre el seus secrets. Li oferim la possibilitat d’aprendre els plats típics de la nostra terra o de simplement gaudir d’un fabulós dinar o sopar davant del mar.

Si busca lo autèntic, li proposem anar a conèixer la nostra finca Son Cànaves, on elaborem els nostres productes ecològics com la sobrassada, formatges, oli… Gaudirà d’una visita a una autèntica finca agrícola mallorquina i podrà aprendre i gaudir de la cuina de la terra.

No deixi passar aquesta oportunitat única.