Turismo rural en Mallorca

Casetes

 

Les casetes de pescadors són 12, nou de les cases rurals es troben en el Poblat de Pescadors de Sa Punta de s’Estalella.

El poblat de pescadors s’agrupen en dues fileres, una orientada cap al sud-est, i l’altre cap el nord, amb dues a escassos metres del mar i engronxades per la brisa marina.

La dècima casa rural es troba a quasi un quilòmetre del poblat de pescadors; aïllada de qualsevol construcció i escassos metres del mar, gaudeix d’una comunió única amb la naturalesa.

A la zona del far es troben Observatori i Caçadors, l’onzena i la dotzena. Aquestes dues cases unifamiliars aïllades són les més modernes i exclusives. Construïdes en els anys quaranta com observatoris militars.

Caraterístiques de las casetes pescadors

Totes les casetes de pescadors varen ser reformades amb el fi d’oferir comoditat i sostenibilitat, sempre respectant els elements tradicionals de la construcció Mallorquina.

La distribució, la mida i els elements originals de les cases rurals es varen mantenir intactes.

A les casetes de pescadors podràs gaudir d’estructures amb bigues de fusta dels arbres de la finca o de les costelles dels vaixells enfonsats d’anys antany.

Els terres i banys de les casetes de pescadors són de rajoles de fang original, els murs de marès vist (roca de sorra extreta en les pedreres de la finca pels pescadors) d’una grossor de més d’un metre; els taulells dels lavabos i cuines estan fets a partir de pins dels boscos de la finca, caiguts en els temporals de l’hivern. Les casetes de pescadors a Mallorca uneixen elements tradicionals i un estil rústic amb línies senzilles. Totes les cases rurals tenen una àmplia terrassa amb vistes al mar, i cada una d’elles gaudeix d’un accés propi a la platja. Un cobert fet amb branques de pi a l’estil pescador que protegeix de l’abrasador sol d’estiu a la vegada que deixa passar ‘l’embat’ (la brisa fresca provinent del mar que acompanya cada dia d’estiu).

Tota una delícia pels sentits! Simplement un indret únic a Mallorca.

 

mapa-casitas

1. S’Obrador

pS'OBRADOR

La caseta de pescadors s’Obrador és petita i acollidora. Ubicada en un dels extrems de la filera sud-est, gaudeix de privacitat i d’unes vistes espectaculars.
Ideal per a parelles que busquin intimitat i tranquil·litat o viatgers solitaris en cerca d’inspiració.

Capacitat: 2 adults

Llegir Més »

2. Ca’s Garriguer

pCA'S GARRIGUER

Ca’s Garriguer és una caseta espaiosa i ben delimitada, amb dormitori independent i gran sala-menjador. Ubicada a la filera sud-est a escassos metres del mar, gaudeix d’una terrassa amb accés al mar i vistes a la platja d’Es Trenc. Ideal per parelles que desitgen espai i per a famílies.

Capacitat: 3 adults; 2 adults + 2 nens

Llegir Més »

3. Ca’s Patró

pCA'S PATRÓ

Ca’s Patró és la caseta de pescadors més espaiosa d’aquesta filera. Es troba en el cor de la filera sud-est, i gaudeix d’una àmplia terrassa amb porxo de teules, on podràs gaudir d’unes vistes al mar i a la badia d’Es Trenc.

Capacitat: 3 adults; 2 adults + 2 nens

Llegir Més »

4. Ca ses Titis

pCA SES TITIS

La caseta de pescadors Ca Ses Titis és petita i acollidora. Es troba ubicada al centre de la filera sud-est, i gaudeix d’una terrassa que sembla prolongar-se a l’horitzó.

Capacitat: 2 adults + 2 nens

Llegir Més »

5. Es Forn

forn_principal

Es Forn és una caseta molt ben aprofitada i distribuïda, amb un dormitori i un altell amb llit doble. Es troba en l’extrem nord de la filera sud i en ella es podrà protegir sota el porxo de teules mentre observa el mar.

Capacitat: 3 adults; 2 adults + 2 nens

Llegir Més »

6. L’Escorial

pL'Escorial

L’Escorial és una caseta genuïna. Ubicada en l’extrem oriental de la filera nord, gaudeix d’una ubicació excepcional. L’interior és un espai diàfan molt lluminós i autèntic; en l’exterior trobem una esplèndida terrassa sobre el mar.

Capacitat: 2 adults + 1 nen

Llegir Més »

7. Cabriol

pcabriol

La caseta Cabriol és àmplia, amb un sol espai ben distribuït. Gaudeix de dos accessos nord i sud, doncs, podrà sempre gaudir de prendre el sol.

Capacitat: 2 adults + 1 nen

Llegir Més »

8. Ca na Cossi

pca na cossi

Ca Na Cossi és autenticitat. Anys enrere va ser la pensió i fonda del Poblat de Pescadors de Sa Punta de s’Estalella, i és per això que en l’actualitat és la més espaiosa, ideal per famílies nombroses o grups d’amics.

Capacitat: 4 adults + 2 nens; 2 adults + 4 nens

Llegir Més »

9. Ca’n Pons

pcanpons

Ca’n Pons és una caseta gran i amb molta lluminositat. La fusta és un element molt present en tots els seus espais, donant així un estil rústic. Es troba a l’extrem més occidental de la filera nord, tenint privacitat i un gran jardí de sorra ideal per prendre el sol i jugar amb els nens.

Capacitat: 3 adults; 2 adults + 2 nens

Llegir Més »

10. Cala en Paiàs

paias_principal

La caseta de ‘roter’ de Cala en Paiàs és simplement impressionant, gràcies a la seva ubicació i dimensió. Sent la sensació d’estar aïllat i en comunió amb la naturalesa més verge i salvatge del Mediterrani.

Capacitat: 3 adults; 2 adults + 2 nens

Llegir Més »

11. s’Observatori

paias_principal

La caseta de pescadors s’Observatori, es troba en enfront del Far de Sa Punta Plana, a 500 metres del poblat de pescadors i junt la caseta Caçadors.

Capacitat: 6 adults.

Llegir Més »

12. Caçadors

paias_principal
La caseta de pescadors Caçadors, es troba enfront del Far de Sa Punta Plana, a 500 metres aproximadament del poblat de pescadors i al costat de la caseta s’Observatori.

Capacitat: 3 adults o 2 adults i dos nens.

Llegir Més »