Turismo rural en Mallorca

11. S’Observatori

Caseta de pescadors s’Observatori a Mallorca

Vaixell a la vista!!!!

La caseta de pescadors s’Observatori, es troba en enfront del Far de Sa Punta Plana, a 500 metres del poblat de pescadors i junt la caseta Caçadors. És una localització privilegiada, aïllada i al mig de la naturalesa, amb fàcil accés al mar.

La casa rural va ser construïda als anys de la guerra civil espanyola (anys 30) i era un observatori militar, d’allí prové el seu nom. Com podeu imaginar al ser un observatori militar, la seva situació privilegiada, a 50 metres del mar i amb vista al Parc natural de l’Illa de Cabrera.

L’habitatge rural s’Observatori és impressionant, amb el que el disseny es refereix com a situació. Consta de tres dormitoris de matrimoni, una sala d’estar, una cuina i un menjador, i una espectacular terrassa vestida amb totes les comoditats.

L’allotjament rural està molt ben condicionat, amb dues estufes de llenya i uns enginyosos sistemes de calefacció; és molt confortable durant tot l’any.

Fotos casa rural s’Observatori

Característiques casa rural s’Observatori

 • Caseta gran independent de 65m2 amb tres dormitoris
 • Capacitat 6 adults
 • Dos dormitoris amb llit doble de 150x200cm. Un dormitori amb llit de 135X200 cm.
 • Cuina amb fogons
 • Menjador
 • Sala estar
 • Bany amb dutxa
 • Terrassa coberta de 22m²
 • Jardí de sorra
 • Accés al mar
 • Estufa de llenya
 • Pàrquing privat
 • *Acceptem gossos petits fins 7kg